Što je financijska pismenost?

Važno je koliko novaca zadržimo, a ne koliko zarađujemo.

U današnjem nepredvidivom i složenom ekonomskom okruženju, od iznimne je važnosti imati znanje i vještine za donošenje ispravnih i pravovremenih odluka o osobnim financijama. 

Osnovna pitanja koja treba postaviti su: koliki je iznos raspoloživog novca, na koji način i u kojoj mjeri se novac koristi, te koju vrstu prihoda i financijskih ulaganja imam na raspolaganju.

Također, važno je razmišljati o dugoročnom ulaganju i osiguravanju financijske stabilnosti za sebe i svoju obitelj u budućnosti, te o tome kako novac može raditi za vas ne samo sada, već i za buduće generacije. Kako bi se postigla ta financijska neovisnost, nužno je zadržati novac i ulagati ga na ispravan način, koristeći se strategijama i alatima koje nudi financijsko savjetovanje i planiranje osobnih financija.

Steknite financijsku pismenost koja će Vam omogućiti bezbrižno funkcioniranje i život. Primjenom stručnih konzultacija postići ćete osjećaj sigurnosti te se više nećete morati brinuti o inflaciji, kamatama i troškovima koji Vas sputavaju. Naučit ćete kako zaraditi, ulagati i održavati novac te ćete konačno moći živjeti život kakav želite i zaslužujete.

Stambeno pitanje

Ako se suočavate s poteškoćama u rješavanju stambenog pitanja, standardno rješenje – uzimanje kredita od banke – može biti privlačno, ali uzastopno zaduživanje može dovesti do sve većih financijskih problema. Zbog toga postoje neovisni financijski konzultanti koji mogu pomoći u rješavanju problema duga i stvaranju financijskog kapitala. Kroz financijske konzultacije možete učinkovito riješiti svoje stambeno pitanje i postići financijsku stabilnost bez dodatnih dugova.

Ako 100 osoba dobije početkom godine 10.000,00 €, krajem godine njihov će iznos izgledati kako slijedi:

OSOBA
0

Više neće imati novac, potrošiti će ga na podmirivanje dugova, otplate minusa, predujmove za kupnju novih automobila, televizora, putovanja i slično.

OSOBA
0

Svota od 10.000,00 € bit će povećana za 5 do 10%.

OSOBE
0

Uvećati će svoju početnu svotu od 10.000,00 € na 20.000,00 € ili više kroz dugoročno i planirano ulaganje.

Konzultacije u poslovnim i privatnim financijama.

Scroll to Top