FINplan rješenja

Nudimo cijeli spektar usluga kako bismo pomogli tvrtkama i ljudima da bolje upravljaju svojim financijama.
Stvaramo standarde izvrsnosti i pomažemo Vam da postignete svoje ciljeve.

1. Programi za financijsku zaštitu i sigurnost

2. Programi za financijsku budućnost i mirovine

3. Programi za zaštitu od osobnih i poslovnih rizika

4. Programi za zaštitu od izostanka prihoda

5. Rješenja i koncepti za planiranje mirovine

6. Rješenja i koncepti za školovanje djece

7. Rješenja i koncepti za kupnju nekretnina, automobila

8. Rješenja i koncepti za otplatu nekretnina i financijskih obaveza

9. Rješenja i koncepti za ulaganje u investicijske fondove, plemenite kovine, krypto valute

10. Rješenja i koncepti za poslovanje s osiguravajućim kućama

1. Programi za financijsku zaštitu i sigurnost

Programi za financijsku zaštitu i sigurnost dizajnirani su na način da Vam pomognu u zaštiti Vaših osobnih financijskih sredstava. Programi za praćenje troškova i izrade proračuna pomažu Vam da budete svjesni vaših financijskih navika i da ih održavate pod kontrolom.

Neki od programa koji se nude u okviru FINplan konzultantskih usluga uključuju sljedeće:

Financijsko planiranje

stvaranje osobnog financijskog plana koji uključuje pregled prihoda, troškova, ulaganja, dugova i osiguranja.

Dugovno savjetovanje

konzultanti pomažu klijentima da se suoče s dugovima i stvore plan za njihovo otplaćivanje kroz pregled postojećih dugova i razmatranje opcija za smanjenjem.

Upravljanje imovinom

stvaranje portfelja ulaganja koji odgovara individualnim ciljevima i toleranciji na rizik.

osiguranje

procjena individualnih potreba za osiguranjem i odabiru najbolje moguće opcije za osiguranje koje odgovara njihovim potrebama.

porezno planiranje

optimizacija poreznog tereta i osiguravanje maksimalno iskoristivih dostupnih poreznih olakšica i poticaja.

Pitajte nas..
2. Programi za financijsku budućnost i mirovine

Ovi programi će Vam pomoći da izračunate koliko novca će vam biti potrebno za mirovinu i kako možete postići svoje financijske ciljeve.

Neki od ključnih značajki programa za financijsku budućnost i mirovine uključuju sljedeće:

Izračunavanje troškova za mirovinu

koliko će Vam novca biti potrebno za život nakon umirovljenja, uzimajući u obzir troškove života, kao što su hrana, stanovanje i zdravstvena skrb.

Analiza investicija

analiza trenutnih investicija i načini kako ih poboljšati kako biste postigli svoje financijske ciljeve za mirovinu.

Predviđanje rizika

procjena rizika koji mogu utjecati na vaše financijsko stanje u budućnosti, poput inflacije, poreznih promjena ili promjena u tržišnim uvjetima.

Planiranje povlačenja sredstava

procjena individualnih potreba za osiguranjem i odabiru najbolje moguće opcije za osiguranje koje odgovara njihovim potrebama.

Pitajte nas..
3. Programi za zaštitu od osobnih i poslovnih rizika

Programi za zaštitu od osobnih i poslovnih rizika pomoći će Vam da identificirate i upravljate rizicima povezanim s vašim osobnim ili poslovnim financijama. Konzultacije u procjeni rizika, analizi i odlučivanju o adekvatnim osiguravajućim pokrićima, planiranju za nepredviđene okolnosti te sprječavanju i smanjenju financijskih gubitaka.

Ovi programi mogu vam pomoći u zaštiti od različitih vrsta rizika, uključujući:

Osiguranje života i imovine

odabir najboljeg osiguranja života i imovine koje će Vam pružiti adekvatnu zaštitu od potencijalnih rizika i financijskih gubitaka.

Identifikacija potencijalnih prijetnji

identifikacija potencijalnih prijetnji Vaših osobnih ili poslovnih financija.

Procjena poslovnih rizika

procjena rizika vezanih uz Vaše poslovanje, uključujući financijske rizike, rizike vezane uz zaposlenike, rizike vezane uz dobavljače, rizike vezane uz tržište i druge rizike.

Planiranje za nepredviđene okolnosti

pomoći u planiranju za nepredviđene okolnosti koje bi mogle utjecati na Vaše osobne ili poslovne financije, poput nezgoda, bolesti ili drugih kriznih situacija.

Pitajte nas..
4. Programi za zaštitu od izostanka prihoda

Programi za zaštitu od izostanka prihoda mogu Vam pomoći u zaštiti od financijskih gubitaka koji proizlaze iz gubitka prihoda zbog bolesti, nezgode ili drugih nepredviđenih okolnosti koje mogu utjecati na vašu sposobnost da radite i zarađujete novac.

Ti programi mogu Vam pomoći na sljedeće načine:

Procjena potrebnih sredstava

procjena koliko novca trebate za pokrivanje osnovnih troškova tijekom razdoblja kada nećete moći raditi i zarađivati novac.

Odabir najboljeg osiguranja

odabir najboljeg osiguranja koje će Vam pružiti adekvatnu zaštitu od financijskih gubitaka koje proizlaze iz izostanka prihoda.

Planiranje financijske sigurnosti

planiranje financijske sigurnosti tijekom razdoblja kada nećete moći raditi i zarađivati novac.

Upravljanje rizicima

identifikacija, procjena i upravljanje rizicima kako bi se smanjio utjecaj negativnih događaja na Vaše financije.

Pitajte nas..
5. Rješenja i koncepti za planiranje mirovine

Planiranje mirovine važan je dio osobnih financija jer se radi o dugoročnom cilju koji zahtijeva unaprijed planiranje i pripremu. Uz željeni životni standard u mirovini, potrebno je razmotriti i troškove zdravstvene zaštite, neizvjesne uvjete tržišta, inflaciju i druge rizike.

Pitajte nas..
6. Rješenja i koncepti za školovanje djece

Financiranje obrazovanja djece jedan je od glavnih izazova s kojima se suočavaju mnoge obitelji. Planiranje za školovanje djece uključuje razumijevanje različitih rješenja i koncepta za financiranje obrazovanja, kao i stvaranje strategije koja će odgovarati individualnim potrebama i ciljevima.

Mogući načini planiranja za školovanje djece:

Ugovor o osiguranju životne rente

ugovor s osiguravajućom kućom koji osigurava plaćanje određenog iznosa novca djetetu svakog mjeseca tijekom razdoblja studija.

Investicijski račun za školovanje

omogućuje Vam da ulažete novac i zarađujete kamatu, a kasnije koristite sredstva za plaćanje troškova obrazovanja.

Studentski krediti

zajmovi koje studenti uzimaju kako bi platili školarinu, smještaj i ostale troškove obrazovanja.

Štednja

jednostavan način za prikupljanje novca za školovanje djece. Ovo može uključivati otvaranje štednih računa, pažljivo upravljanje kućnim budžetom i planiranje za prihode i troškove obitelji.

Pitajte nas..
7. Rješenja i koncepti za kupnju nekretnina, automobila

Kupnja nekretnina i automobila su velike investicije i važni koraci u životu većine ljudi. Planiranje i priprema za ove velike kupnje mogu pomoći da se izbjegnu financijske poteškoće i stres.

Pitajte nas..
8. Rješenja i koncepti za otplatu nekretnina i financijskih obaveza

Otplata nekretnina i drugih financijskih obaveza je jedan od najvećih financijskih izazova za većinu ljudi. Međutim, postoje različita rješenja i koncepti koji vam mogu pomoći u otplati dugova i olakšati vašu financijsku situaciju.

Nekoliko primjera rješenja i koncepta za otplatu nekretnina i drugih financijskih obaveza:

Konsolidacija dugova

uključuje spajanje svih vaših financijskih obaveza u jedan kredit s nižom kamatnom stopom i duljim vremenskim razdobljem za otplatu.

Refinanciranje

refinanciranje vašeg postojećeg kredita može vam pomoći u smanjenju mjesečnih plaćanja i uštedi na kamatama.

Plan otplata

plan otplata je dogovor s vašim kreditorom o reprogramiranju vaših uplata kako bi se smanjio mjesečni iznos koji morate plaćati.

Otplata dugova po prioritetu

ako imate više financijskih obveza, važno je identificirati one s najvećim kamatnim stopama i prioritizirati njihovu otplatu kako bi se izbjegle dodatne troškove.

Pitajte nas..
9. Rješenja i koncepti za ulaganje u investicijske fondove, plemenite kovine, kripto valute

Ulaganje u različite oblike investicija, poput investicijskih fondova, plemenitih kovina i kripto valuta, može biti izvrsna opcija za povećanje osobne financijske imovine.

Investicijski fondovi

Ulaganje u različite vrste vrijednosnih papira, poput dionica, obveznica, nekretnina ili drugih imovinskih oblika. Postoje različite vrste fondova, poput dioničkih, obvezničkih, indeksnih i mješovitih fondova. Prije nego što se odlučite za investiciju u fond, bitno je proučiti njegovu prošlost i performanse kako bi se procijenila njegova sigurnost i potencijalni prinos.

Plemenite kovine

Plemenite kovine, poput zlata i srebra, su druga popularna opcija za investiranje. Njihovu vrijednost obično utječu globalna politička i ekonomska kretanja, pa se često smatraju sigurnim ulaganjima u turbulentnim vremenima.

Kripto valute

Kripto valute, poput Bitcoina i Ethereuma, relativno su nova vrsta investicije koja je postala sve popularnija u posljednjih nekoliko godina. Kripto valute su digitalni novčići koji se mogu kupiti i prodati putem različitih internetskih platformi.

Pitajte nas..
10. Rješenja i koncepti za poslovanje s osiguravajućim kućama

Poslovanje s osiguravajućim kućama može biti korisno za osobne financije jer osiguranje može pomoći u zaštiti osobne imovine od financijskih rizika, kao što su nesreće, bolesti ili smrt.

 

Osiguranje se obično dijeli na nekoliko vrsta, poput životnog, zdravstvenog, imovinskog, automobilskog i drugih vrsta osiguranja. Životno osiguranje, primjerice, pruža financijsku zaštitu za slučaj smrti osiguranika. Zdravstveno osiguranje omogućava pristup zdravstvenim uslugama i pokriva troškove liječenja u slučaju bolesti ili ozljede. Imovinsko osiguranje štiti vašu imovinu, poput kuće ili automobila, od potencijalnih šteta, poput požara, krađe ili poplave.

Pitajte nas..
Scroll to Top