Naši partneri

Generali osiguranje d.d. dio je je Generali Grupe – jednog od globalnih osigurateljnih lidera i upravitelja imovinom. Osnovan 1831. godine, Generali je prisutan u 50 zemalja svijeta, s ukupnim premijskim prihodom od 70,7 milijardi eura u 2020. godini. Zanimljiv je podatak kako se prve poslovnice u Hrvatskoj osnivaju već godinu dana nakon utemeljenja matičnog društva 1832. u Rijeci i Karlovcu, potom i u svakom većem gradu povezujući se tako u snažnu osiguravateljnu mrežu: 1836. u Senju, 1841. u Dubrovniku, 1842. u Osijeku, 1844. u Bjelovaru, 1848. u Poreču i Rovinju, 1854. u Splitu, 1863. u Zagrebu, 1869. u Velom Lošinju i dr. 

UNIQA osiguranje dio je UNIQA Grupe, jedne od vodećih osigurateljnih grupa u Austriji te srednjoj i istočnoj Europi. U Hrvatskoj uspješno posluje već 24 godine. Društvo je preko UNIQA Grupe reosigurano kod vrhunskih svjetskih reosiguratelja: Münich Re, Swiss Re, Hannover Re, SCOR i AXA. UNIQA zapošljava oko 500 zaposlenika i ima više od 500.000 klijenata.
U rujnu 2014. godine UNIQA osiguranju pripojeno je Basler osiguranje Zagreb čime je UNIQA postala jedno od vodećih osiguravajućih društava u Hrvatskoj. Društvo trajno posluje s dobiti, uz istodobno povećanje aktive i zadržavanje visoke razine likvidnosti i adekvatnosti kapitala.

Allianz je u Hrvatskoj prisutan od 1999. godine, kada njemački Allianz zajedno sa Zagrebačkom bankom preuzima tadašnje Adriatic osiguranje. Nastaje Allianz Zagreb d.d. Allianz se, zajedno sa strateškim partnerom Zagrebačkom bankom, 2001. godine aktivno uključuje u mirovinsku reformu. Iste godine osnovan je AZ obvezni mirovinski fond, a godinu dana kasnije s radom počinju i AZ dobrovoljni mirovinski fondovi, koji su, svaki u svom segmentu uvjerljivo vodeći mirovinski fondovi na hrvatskom tržištu s oko 40% tržišnog udjela.

Croatia osiguranje najveće je i najstarije osiguravajuće društvo u Hrvatskoj. Tržišni je lider sa snažnim usmjerenjem ka digitalizaciji i odgovaranju na izazove budućnosti. Nakon više od stoljeća povijesti, kontinuirano ulaže u razvoj novih proizvoda i pomaže projekte koji potiču pozitivne društvene promjene. Croatia je predvodnik u kreiranju i implementaciji novih trendova u industriji. Promjenom svakodnevice klijenata, mijenjaju se i oni, kreirajući nova i naprednija rješenja. Budućnost osiguranja je digitalna, izazovna i inovativna.  Croatia osiguranje osnovano je 1884. godine, kao jedna od prvih institucija hrvatskog nacionalnog identiteta. U više od stoljeća poslovanja, Croatia je pratila naše ljude namećući se kao gospodarski čimbenik vrijedan poštovanja. 

Portal moj-bankar.hr je vodeći portal specijaliziran za financijske proizvode i usluge na domaćem tržištu. Portal je zamišljen kao svojevrsni vodič kroz financijske proizvode koje nude banke, osiguravatelji i specijalizirane institucije na području Republike Hrvatske.


Također, moj-bankar.hr svojim korisnicima pruža uslugu kreditnog posredovanja (npr. refinanciranje), te mnoge alate (npr. kreditni kalkulator) koji su na raspolaganju korisnicima u svakom trenutku. Tvrtka vlasnik portala moj-bankar.hr može posredovati u kreditu isključivo za one banke sa kojima ima sklopljen ugovor o suradnji. 

Nobile Consulting d.o.o. sa sjedištem u Samoboru bavi se poslovnim savjetovanjem i kreiranjem ulagačkih proizvoda kroz investicijske plemenite kovine isključivo u njihovom fizičkom obliku. Kod nas možete sigurno ulagati, kupiti ili prodati svoje investicijske plemenite kovine, ali ih i pohraniti. Jamčimo da će Vaša prva, ali i svaka buduća kupnja proteći ugodno, diskretno, sukladno pravilima i vrhunskim svjetskim mjerilima. Cijene po kojima investicijsko zlato odnosno srebro možete kupiti (ali i prodati) u tvrtki Nobile Consulting d.o.o. iznimno su konkurentne, budući da se politika cijena usklađuje prema stanju na svjetskim tržištima.

Intercapital je vodeća nezavisna investicijska kuća od 2001. godine. S jedne strane povjereno im je više novca pod upravljanjem nego bilo kojoj drugoj nezavisnoj investicijskoj kući, dok s druge strane nude profesionalnu razinu usluge prilagođenu klijentu u domeni brokerskih usluga, trgovanja i investicijskog bankarstva. Iz tih razloga fokus im je isključivo na njihovim klijentima. Njihov cilj je stvaranje bolje financijske budućnosti i maksimiziranje vrijednosti za klijente kroz najbolji pristup tržištima u regiji te nepristrane investicijske i financijske savjete.

Raiffeisen mirovinsko društvo upravlja obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima pouzdano, dosljedno i prema načelu dugoročnoga horizonta ulaganja.
Profesionalnim pristupom i angažmanom svih  djelatnika svojim članovima pružaju najbolju uslugu i svakodnevno opravdavaju njihovo povjerenje.
Poslovne odluke donose isključivo u interesu njihovih članova i njihove imovine u mirovinskim fondovima.

AZ mirovinski fondovi, kao jedni od vodećih u zemlji, karakteriziraju se dugoročnim ulaganjem i profesionalnim upravljanjem imovinom. Njihova glavna zadaća je osigurati stabilan rast vrijednosti uloženih sredstava, smanjujući pritom rizike i maksimizirajući povrate za svoje članove. Osim toga, AZ mirovinski fondovi pružaju transparentne informacije o svim investicijskim aktivnostima, omogućujući članovima da budu dobro informirani o stanju i upravljanju svojim sredstvima. Uspjeh ovih fondova temelji se na stručnosti, inovativnosti i predanosti očuvanju i povećanju mirovinskih ušteda svojih članova.

Scroll to Top